Friday, January 14, 2011

Penghuni SMC

Hari ni genap sebulan dah mak aku duduk Sabah Medical Centre. Dan sampai skrg jugak doktor xdpt pastikan punca sebenar penyakit beliau. nampak gaya lama lagi kami akan menjadi penghuni SMC ni. Doktor dan staff nurses pun aku dah kenal. siap dpt layanan special lg (leh jaga mak waktu malam). Selama sebulan ni aku dgn abg n akak aku ulang alik dari rumah pakcik di kinarut ke SMC Damai ni tu tukar2 shift jaga mak. Kadang2 rasa tension jgk sbb asyik buat benda yang je tp tula hakikatnya sebagai seorang anak. Pada awal2nya spt ingin blik ke semenanjung je tp memandangkan akak dan abg aku masing2 sah bekerja, so aku sebagai adik yg kini mendaftar sebagai ahli penganggur sedunia terpaksalah berkorban. Best jgk dpt duduk hospital sbb makanan yang org bawa masa dtg lawat mak aku blh makan. hehe Lagipun bnyk jgk aktiviti yang aku buat bersama dgn sepupu aku bila free, main bowling, g pusat hiburan keluarga, pusing2 kota kinabalu, masuk 1Borneo dll. Jadi hidup aku xdela bosan sangat. Ok la...da xtau nak tulis apa lg ni ni. Skrg masa tuk mak aku makan ubat. daaa