Tuesday, June 29, 2010

Interview

kira2 kol 11 lbh aku dpt call dr recruitment company, Akar Insan Sdn Bhd yg bertnggungjawab merekrut pekerja baru tuk Maybank. dia suh aku dtg g syarikat dia tuk interview. tp masalahnya time dia call aku ada kat sabah. adehhh terpaksa la lepaskan pengalaman 1st interview aku. huuuu

Wednesday, June 23, 2010

Makan...Makan dan Makan!!! =.='

balik kg je mst perut makin naik. adehhh lama dah cari tempat men volleyball. ada jgk terpandang court vb tp di kampung sblh. huhu banyak lemak2 yg xterbakar lg ni. tahap keboroian semakin mengembang.

Saturday, June 12, 2010

Wednesday, June 2, 2010

Finally.....:)


Alhamdulillah...Siap gak akhirnya tesis aku. yg lagi best aku dapat merasa nikmat org abis study. hoho dah xyah pening2 pikir nak g kelas, bangun awal, buat assignment dll. hahaha hamba sgt2 gumbira walaupun bnyk sgt cabaran terpaksa dihadapi. Skrg kena pikir pasal masa depan pulak. Kerja dan buat side income for my future life.