Tuesday, March 30, 2010

Sunway Pyramid Ice Skating

dah lama aku teringin nak main ice skating kat sunway tu dan akhirnya hajat aku itu tercapai jgk. bertolak dari rumah kat sek18 ke kolej teratai dalam kol 9 then g rumah sya dgn mamu. sampai2 je rumah sya mak dia masakkan lak behoon. sedap woo (sbb free) behoon mak sya. pas makan ktorg g amik zati (member sya) kat stesen ktm subang jaya then tros g sunway pyramid. ramai gak org masa tu sbb weekend. ktorg trus g kaunter tny harga. RM26 sekepala (makaih mahal siot) tp disebabkan teringin nak main terpaksala jgk berkorban. mmg ramai gler org main masa tu sampai mcm xcukup ruang nak main. sgt2 best bermain ice skating ni walaupan awalnya asyik jatuh jer. hehe

di tgh2 org ramai yang bermain skali


cubaan pertama..


lenguh kaki jgk main benda alah ni...huhu

No comments:

Post a Comment