Saturday, December 26, 2009

Konvoi Komander 2010

Komander2 uitm shah alam ni mmg hantu konvoi la. after dua konvoi terdahulu kat PD n Cherating, skrg ni nak buat konvoi lagi tapi kali nak buat kat area air terjun lak sebab ramai sgt da h fobia ngan obor2 masa kat cherating dan aku adalah salah sorg mangsa obor2 yang kejam itu...uhuk2 respon dari dak2 komander ni pon ok so harap2 jadilah gak apa yang dirancang ni. dalam perancangan nak buat kat sungai chilling kat kuala kubu bahru...tapi itu just plan awal jer...kena tgk brape ramai yg nak join dulu sbb takut lak klo ramai yang join n tempat xsesuai nak tampung jumlah org ramai.


Konvoi Komander pertama: Port Dickson

Marshall tgh bari taklimat...=)

perghh....terbaek la...=)

R&R seremban


asak, aku, halim dan amar

pasang khemah

istana pasir

BBQ time....=)


unggun api

mandi2 time

sesi melambung paan.


No comments:

Post a Comment